میوه خشک رو میشه حتی توی آجیل ها هم دید و بسیار دیده شده که از میوه خشک شده در غذا ها هم استفاده میشه این رو بدونید که با خشک کردن میوه آب میان بافتی میوه از بین میره اما بخاطر موارد مغذی که داخل اون هست باعث میشه که بین ما کلی طرفدارداشته باشه من در این مقاله سعی می کنم به شما کاملا اموزش بدم که ایا میوه خشک شده هم خاصیتی داره یا خیر و در این میان هم لطفا نظرات خودتن رو در بخش نظرات اعلام کنید تا من هم از تجربیات شما استفاده کنم.

میوه خشک چقدر سالمه؟

کشمش، انجیرخشک، موز خشک، چیپس نارگیل، آلوهای خشک و. جاگزین بسیار مناسبی به جای تنقلات هستند که باعث میشه آدم به جای مصرف شیرینی یا پفک از این موادر استفاده کنه و به جای مواد مضر از مواد بسیار مغذی استفاده کنه که سرشار از کربوهیدرات، فیبر، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها می باشن که در واقع یک مشت غذای مغذی برای درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها هستند.

خواص میوه خشک

میوه خشک یک میان وعده پر از خاصیت می باشد طبق تحقیقات پژوهشگران الوی خشک باعث استحکام استخوان ها و همچنین بهبود تراکم استخوان می شوند. علاوه بر این سرشار از فیبر و سوربیتول هستند که هردوی ان به عنوان یک میلین طبیعی عمل میکنه وو از یبوست جلوگیری خواهند کرد. محققان همچنین معتقد هستند که آلوی خشک یک منبع عالی از ویتامین کا و پتاسیم و اسید فولیک می باشند که باعث سلامت عمومی بدن می شوند.

اگر قصد دارید کربوهیدرات را از رژیم غذایی خود حذف کنید می توانید چیپس نارگیل رو به میان وعده های خودتون اضافه کنید. هر فنجان اون دارای 675 کالری، 7.1 گرک پروتئین و 25 گرم کربوهیدرات  17.9 گرم فیبر و 7.1 گرم شکر می باشد و اگر فیبر رو حذف کنید تنها 7.1 گرم کربوهیدرات خواهد داشت. این عادت های خوشمزه درصد از نیاز روزانه ی شما به اهن و همچنین 4 درصد از نیاز شما به ویتامین C رو تامین خواهد کرد.

امروزه متخصصان تغذیه ثابت کردند که میوه های خشک سرشار از پولیفنول، کاروتنوئید ها و سایر انتی اکسیدان هاهستن که بدن شما برای مقابله با استرس های اکسیداتیو جبران اثرات سوء اون به این مواد مغذی احتیاج دارد. رژیم که سرشار از انتی اکسیدان باشد می تواند از التهاب ها جلوگیری کرده، قدرت مغز رو تقویت کرده و علمکرد سیستم ایمنی بدن رو قوی تر می کند و بر روی ترمیم DNA تاثیر بگذاره این ترکیبات طبیعی خطر ابتلا به بیماری های کبدی، کلیوی، سرطان و بیماری های روانی کهولت سن رو کمتر میکنه

امیداورم از این مقاله خوشتون اومده باشه لطفا نظرات خوددتون رو در بخش دیدگاه های این پست دیدگاه بگذارید و نظراتتون رو راجب میوه خشک شده اعلام کنید با وجود این حجم از ویتامین هایی که بدن احتیاج داره و میوه خشک همشون رو برطرف میکنه به نظرم بهترین انتخاب میوه خشک به جای کاکائو و کلی موارد قندی هستش متشکرم که مقاله رو تا اینجا مطالعه کردید

آشنایی با انواع بادام درختی

آجیل شب یلدا چه چیز هایی رو داره؟

انواع پسته که در ایران می باشد قسمت دوم

خشک ,رو ,میوه ,ها ,های ,هم ,میوه خشک ,سرشار از ,به جای ,7 1 ,خشک شده

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وکیل و مشاور حقوقی متخصص در دعاوی حقوقی نامه نگاری ساخت استخر در تهران و کرج | اجرای انواع طرح های کاشی کاری |سازنده استخر کفرود آنلاین ایران پوکه مـداد رنگــی نمایندگی فروش ویژه خدمات تعمیر کولر گازی اسپلیت در شیراز - عظیمی ارایشی-بهداشتی-ناخن-تاتو-مژه-اپیلاسیون-لیزرمو سامان خودرو خدمات باغبانی در منزل