بادام به دلیل اینکه دارای سطج بالایی از مواد مغذی، چربی های غیر اشباع،ویتامین و مواد معدنی یک خوراکی مغذی محسوب می شه. این دانه منبع سرشار از ویتامین های B و E بوده به علاوه بر این دارای سطح بالایی از مواد معدنی است. به همین دلیل اینکه سطح بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی را دارا می باشد یک خوراکی مغذی حساب میاد و از این رو یک خوراکی مناسب و مقوی برای نوزادان و کودکان شیرخوار است. وجود این دانه مهم را در آجیل شب عید فراموش نکنید
آشنایی با انواع بادام درختی
بادام پوست کاغذی یکی از آجیل ها جذاب و دوست داشتنی است که پوسته ی چوبی آن نازک است و استحکام پوسته ی اصلی اش را ندارد از این رو با فشار کمی سادگی می شکند و دانه اش به راحتی جدا می شود. به همین دلیل خاطر این بادام پوست کاغذی معروف است. به این بادام منقا هم گفته می شود. بادام پوست کاغذی یکی از خشکبار ایرانه که خب مدل های زیادی مثل شور، بو داده و همینطور خام در آجیل استفاده شده و یکی از پرطرفدار ترین آجیل ها می باشد.
بادام مامایی
یکی از انواع بادام، بادام مامایی هستش که طرفداران و صادرات زیادی هم دارد. بادام مامائی به اصطلاح دیرگل بوده و مقاومت زیادی برای آفات دارد ولی از طرفی میوه اون زود رس هستش که پوسته اون نسبت به بادام های دیگه نازک تره.
این نوع بادام در صنایع غذایی به صورت پودر خلال استفاده شده و در آجیل به صورت شور و خام استفاد می شه و از بادام مامای به دلیل چربی خوبی که داره برای تولید صابون و انواع لوازم آرایشی بهداشتی استفاده می شود.
بادام سنگی
بادام سنگی، همونطور که از اسمش معلومه دارای پوست مستحکمی که برای رسیدن مغز اون حتما باید شکسته شود. یکی از مزیت های بادام درخت بادام سنگی این است که مقاومت خوبی در مقابل کم آبی دارد و به همین دلیل در باغ های کشت دیم کاشته می شود. این بادام به صورت شور تفت داده شده در آجیل استفاده می شود و همچنین در صنایع داروی و غذایی کابرد فراوان دارد.
بادام ربیع
این نوع درخت بادام مامایی مقاومت زیادی نسبت به آفت و سرمازدگی دارد. بادام ربیع هم به عنوان آجیل به صورت خام و تفت داده مورد استفاده میشه و هم علاوه بر این نوع بادام در شیرینی پزی هم مصرف میشه.
بادام منقا
این نوع بادام نه تنها زودگل است بلکه مغز اون دارای طعمی شیرین، ملایم، خوشمزه ای دارد. بادام منقا دارای رنگ قهوه ای روشن و پوست های ازک است و به راحتی شکسته می شود.
بادام سفید
این نوع بادام بسیار زود گه مغز سفید و ترد خوشمزه ای داره از این رو یکی از جذاب ترین انواع بادام نزد مشتریان و دربازار نسبت به انواع دیگر بادام ارزش بیشتری داره.
این نوع بادام بیشتر برای آجیل به صورت تفت داده شده و یا خام استفاده می شه و همینطور هم برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده می شود.
درباره این سایت