بادام به دلیل اینکه دارای سطح بالایی از مواد مغذی چربی های غیر اشاع ویتامین ها، مواد معدنی ای که می باشد یک خوراکی مغزی محسوب می شود. این دانه منبع سرشاری از ویتامین های E و B بوده و علاوه بر این دارای سطح بالایی از مواد معدنی است. به دلیل اینکه دارای سطح بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی را دارا می باشد و یک منبعخوراکی مغذی به حساب می آید و از این مدل خوراکی مناسب و مقوی برای نوزادان شیرخوار است وجود این دانه مهم را در آجیل شب عید فراموشتون نشه.
بادام پوست کاغذی
بادام پوست کاغذی یک آجیل جذاب و دوست داشتنی که پوسته ی چوبی اون نازکه و مستحکم و پوسته اصلی اش رو ندارد و از این رو بافشار کمی به سادگی از هم شکسته می شوند و دانه اش به راحتی جدا میشه و به همین دلیل خاطر این بادام به بادام پوست کاغذی معروفه به همین دلیل بادام اسم دیگه ای به اسم بادام منقا هم گفته می شود. بادام پوست کاغذی یکی از جذاب ترین خشکبار در ایرانه که به صورت شور، بو داده و خام در آجیل استفاده شده و از یکی از پرطرفدار ترین آجیل ها می باشد.
بادام مامایی
یکی از انواع بادام، بادام مامایی می باشد که طرفداران و صادرات زیاد هم دارد. درخت بادام مامائی به اصطلاح دیرگل بوده و مقاومت زیادی در برابر آفت ها دارد ولی از طرفی میوه اون زودرس است. پوسته ی اون نیز نسبت به بادام های دیگر نازک تر است. این نوع بادام به صنایع غذایی بع پودر خلال استفاده شده و در آجیل بصورت شور و خام استفاده می گردد. از بادام مامایی به دیل چربی خوبی که دارد در تولید صابون و انواع لوازم آرایشی بهداشتی استفاده می شود.
منشا تولید بادام ایران می باشد که در انواع آجیل با پوست یا بصورت مغز استفاده می شود.
بادام سنگی
بادام سنگی همون طور که از اسم اون معلومه دارای پوست مستحکمی می باشد که برای رسیدن به مغز آن حتما باید شکسته شود. یکی از مزیت های درخت بادام سنگی این است که مقاومت خوبی در مقابل کم آبی دارد و همین دلیل در باغ های کشت دیمکاشته می شود. این بادام بصورت شور و تفت داد شده در آجیل استفاده می شود و همچنین در صنایع دارویی و غذایی کابرد فراوان دارد.
بادام ربیع
این نوع درخت بادام هم مثل مامایی مقاومت زیادی نسبت به آفت و سرمازدگی دارد. بادام ربیع هم به عنوان آجیل به صورت خام و تفت داد شده مورد استفاده قرار گرفته و علاوه بر این نوع بادام شیرینی پزی مصرف میشه
بادام منقا
این نوع بادام نه تنها زود گل است بلکه آن دارای طعمی شیرین، ملایم و خوشمزه ای هستش که بادام منقا دارای رنگ قهوه ای روشن و پوست های نازک است و به راحتی شکسته می شود
بادام سفید
این نوع بادام بسیار زود گل است و مغز سفید، ترد و خوشمزه ای دارد. از این رو یکی از جذاب ترین انواع بادام نزد مشتریان است و در بازار هم نسبت به انواع دیگر بادام ارزش بیشتری دارد.
درباره این سایت